maandag 29 april 2013

Koninginnedag in Rwanda

Via Facebook heb ik onderstaande uitnodiging gekregen. Het wordt een beetje moeilijk om er bij te zijn, maar op de een of andere manier had ik het wil willen meemaken. Had ik een hele dag me kunnen laten fêteren op de residentie van de Nederlandse ambassadeur. Fijn dat het in Rwanda en Nederland dezelfde tijd is, kan er geen misverstand bestaan over de aanvangstijden.

 
 

Festiviteiten op 30 april voor de kinderen
Beste ouders,
30 April dit jaar is wel en heel bijzondere dag en dat willen we samen met de kinderen vieren. De Nederlandse school en de ambassade willen alle kinderen uitnodigen om op de residentie van de ambassadeur deze dag feestelijk te vieren. Het programma start om 09.30 en eindigt om 15.30.
Omdat 30 april een gewone schooldag is hebben we Dr Anna en Isabelle Petit van ISK en EBK gevraagd de Nederlandse en Vlaamse kinderen die dag vrij te geven. Het is wel de bedoeling dat de ouders dit dan wel nog melden aan de klassenjuf of meester. We willen de ouders die kinderen op Earth school en Kics vragen zelf toestemming te vragen aan de directeur/leerkracht. We hopen natuurlijk dat alle kinderen komen.
Organisatorisch is het niet mogelijk dit jaar op 30 april een vrijmarkt te organiseren. Wel zal de vrijmarkt later dit schooljaar nog gehouden worden.
We willen vragen of de kinderen uitbundig en feestelijk gekleed op een versierd vervoermiddel naar de festiviteiten kunnen komen. Oranje is de kleur maar een andere kleur is natuurlijk ook goed. Voor de lunch willen we graag een feestelijk buffet samenstellen voor de kinderen. We willen vragen of alle ouders hiervoor een gerecht willen bereiden. Een gerecht met de kleur oranje erin verwerkt zou leuk zijn (bv. oranje cakejes of een wortel salade) maar ook iets typisch Nederlands is welkom (bv. pannenkoekjes). We verwachten ongeveer 30 kinderen, maar het is niet de bedoeling dat u voor alle kinderen iets maakt, want dan hebben we veel te veel eten. U kunt het gerecht ’s ochtends meegeven met uw kind. Drankjes zullen door ons verzorgd worden.
We hopen natuurlijk dat alle kinderen komen en dat er ook veel ouders aanwezig zullen zijn om er met elkaar een gezellige dag van te maken. Werkende ouders zijn ook uiteraard ook welkom om een gedeelte van de dag bij te wonen.
We hebben nog enkele hulpouders nodig bij het spelletjescircuit dat we van 12.30 tot 14.00 spelen. Kunt u helpen mail Jan dan even.
Iedereen een fijne abdicatie en (laatste) Koninginnedag toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten